Simpo radi za Ikeu

Bez autora
Oct 03 2011

Kompanija „Simpo ŠIK“ iz Kuršumlije, najmlađa fabrika u „Simpovom“ sistemu, i „Ikea“ Srbija sklopili su prvi ugovor o izvozu stolica „Bekvam“ i „Vika Artur“ iz redovnog proizvodnog asortimana „Ikea“, čija je vrednost 1,7 miliona evra. Ugovor je sklopljen zahvaljujući pre svega dugogodišnjem partnerstvu matične kompanije „Simpo“ Vranje i poznate švedske kompanije „Ikea“. Predstavnici obe kompanije saglasni su da je ovo prvi korak na putu iznalaženja budućih oblika saradnje i ugovaranja novih konkretnih poslova od zajedničkog interesa. Potpisivanje ugovora od posebnog je značaja za „Simpo ŠIK“ posle procesa sanacije fabrika, obnavljanja proizvodnje i povratka ne samo na domaće, već i na svetsko tržište.

Simpo radi za IkeuKompanija „Simpo ŠIK“ iz Kuršumlije, najmlađa fabrika u „Simpovom“ sistemu, i „Ikea“ Srbija sklopili su prvi ugovor o izvozu stolica „Bekvam“ i „Vika Artur“ iz redovnog proizvodnog asortimana „Ikea“, čija je vrednost 1,7 miliona evra, kažu u „Simpu“.

Ugovor je sklopljen zahvaljujući pre svega dugogodišnjem partnerstvu matične kompanije „Simpo“ Vranje i poznate švedske kompanije „Ikea“. Predstavnici obe kompanije saglasni su da je ovo prvi korak na putu iznalaženja budućih oblika saradnje i ugovaranja novih konkretnih poslova od zajedničkog interesa.

Potpisivanje ugovora od posebnog je značaja za „Simpo ŠIK“ posle procesa sanacije fabrika, obnavljanja proizvodnje i povratka ne samo na domaće, već i na svetsko tržište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik